VI SÖKER: SÄLJANSVARIG


Är du vår nya säljansvarig?

Vi söker dig som är driven, mål- och resultatorienterad och värderingsstyrd. Vidare är du pedagogisk, lyhörd och har god förmåga att leda individer, team och projekt. Du drivs av att etablera och upprätthålla goda kundrelationer och har en förmåga att snabbt sätta dig in i olika typer av kunder och verksamhetsbehov.

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för att göra skillnad och samtidigt utvecklas och ha roligt på jobbet? Vi erbjuder dig en viktig och stimulerande roll med spännande kunduppdrag på ett personligt och hängivet konsultföretag i tillväxt. Allt grundat i en självklar vision – en hållbar framtid! 

I rollen som säljansvarig på Envima ansvarar du för att förvalta bolagets nöjda kunder men framförallt utöka kundportföljen. Du driver den operativa nykundsbearbetningen och ansvarar för bolagets försäljning som helhet, inklusive resultat- och budgetansvar.  Du kommer kontinuerlig att bidra till produkt- och tjänsteutveckling för att säkerställa en marknadsledande position inom miljö- och hållbarhetsområdet och fortsatt högt värde för kunden.

Läs mer och ansök här