VI SÖKER: MILJÖJURIST


Är du vår nya miljöjurist?

Vi söker dig som är strukturerad och analytisk med en förmåga att se helhet såväl som detalj. Vidare är du pedagogisk, lyhörd och har god förmåga och gärna erfarenhet av att leda individer, team och projekt. Du drivs av att etablera och upprätthålla goda kundrelationer och har en förmåga att snabbt sätta dig in i olika typer av kunder och verksamhetsbehov.

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för miljö och hållbarhet? Har du gedigen erfarenhet av att stötta bolag i komplex miljörätt och regelefterlevnad? Vi erbjuder dig en viktig och stimulerande roll med spännande kunduppdrag på ett personligt och hängivet konsultföretag i tillväxt. Allt grundat i en självklar vision – en hållbar framtid! 

I rollen som miljöjurist på Envima bistår du bolagets kunder med kompetens inom miljöjuridik och kommer att driva och delta i miljö- och hållbarhetsprojekt på många olika typer av bolag i en rad olika branscher. Kunduppdragen består primärt i att stötta kunder i juridisk rådgivning och regelefterlevnad där du utgör ett kontinuerligt stöd och arbetar nära kunden i det dagliga miljö- och hållbarhetsarbetet. 

Läs mer och ansök här