VI SÖKER: MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKONSULT


Är du vår nya Miljö- och hållbarhetskonsult?

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann, värderingsdriven och snabblärd. Du drivs av att etablera och upprätthålla goda kundrelationer, trivs i rollen som projektledare och har en förmåga att snabbt sätta dig in kunders behov. Vi tror att du är en prestigelös lagspelare som vill bidra till en spännande tillväxtresa och ständigt utvecklas. 

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid? Brinner du för att göra skillnad och samtidigt utvecklas och ha roligt på jobbet? Vi erbjuder dig en viktig och stimulerande roll med spännande kunduppdrag på ett personligt och hängivet konsultföretag i tillväxt. Allt grundat i en självklar vision – en hållbar framtid!  

I rollen som miljö- och hållbarhetskonsult på Envima bistår du dels bolagets kunder med kompetens inom tex miljö och arbetsmiljö, kemikaliearbete, kvalitet och revision. Kunduppdragen kan bestå i att jobba med tillståndsprövningar av miljöfarlig verksamhet, klimatarbete, stötta vid uppbyggnad och drivandet av ledningssystem, genomföra miljörevisioner och periodiska undersökningar, ta fram miljörapporter och genomföra beräkningar kopplat till livscykelanalyser och miljövarudeklarationer. Du bidrar även med mer kontinuerligt stöd där du jobbar nära kunden i det dagliga miljö- och hållbarhetsarbetet.

Läs mer och ansök här