Stödjer och förenklar ditt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor.

Nyckelfunktioner

  • Forum – diskutera miljöfrågor.
  • Fråga miljökonsult – ställ en fråga till en miljökonsult och få svar inom 24 timmar.
  • Kunskapsbank – fakta och mallar sorterade på ämneskategorier
  • Lagstiftning – sök lagtexter hämtade från Regeringskansliets rättsdatabaser.
  • Nyheter och redaktionellt innehåll – dagsktuella nyheter, krönikor och bloggtexter om intressanta ämnen.

Miljöjouren

Att verka i harmoni med miljöns element är en nödvändig och självklar del av dagens företagande. Fast det kan kännas både svårt och tidsödande att hålla reda på alla regler och förordningar.

Miljöjouren är framtagen för att kunna erbjuda dig som miljöchef, miljösamordnare och ansvarig för att driva miljöarbete, ett dagligt och kostnadseffektivt stöd i ditt arbete. Vi vill förmedla hållbar utveckling så att alla KAN vara en del av den och hoppas att du, med hjälp av Miljöjouren, kan få det stöd du behöver för att kunna bli en del av lösningen för en mer hållbar framtid.

Besök Miljöjouren »

 


Integritet och datalagring
Webbtjänsten lagrar personuppgifter i form av namn och e-postadresser eftersom det är nödvändigt för att hantera inloggning. Lösenord som vi sparar är envägskrypterade och vårt datacenter har högsta säkerhet. Informationen som du eller ditt företag lägger in i våra webbtjänster ansvarar ni själva för men vi garanterar att vi gör allt för att den ska vara så skyddad som möjligt. När ett konto avslutas eller tjänsten sagts upp tas all information bort, om det inte finns några juridiska hinder för det. Under en begränsad tid finnas dock krypterade backuper kvar, som bara är tillgängliga för ett fåtal ansvariga.