För att vi gemensamt ska nå de Globala målen till 2030 krävs hårt arbete där samarbete är avgörande. Vi samarbetar gärna med andra som delar vår värderingar och kan komplettera vårt erbjudande. Våra vänner bidrar till vår egna och våra kunders hållbarhetsresor och arbete mot att nå vår vision – en hållbar framtid!

Tror du att vi skulle samarbeta bra ihop? Då får du gärna höra av dig till anna.axelsson@envima.se

Great Group – hållbarhet och sälj

Så glada vi blev när vi insåg att Great Group som har lång erfarenhet av sälj och affärsutveckling på riktigt ville jobba med hållbarhet. Vi tror nämligen tillsammans att det finns mycket att lära och mycket att vinna på att säljorganisationen inom våra kundföretag har en hög kompetens och insikt i vad hållbarhet är. Med ökade kundkrav kommer företag ställas inför allt tuffare krav som förutsätter att alla delar av organisationen är delaktiga i hållbarhetsresan. Säljorganisationen möter ofta kunden först och är därför en oerhört viktig grupp att stärka inom området.

Därför har vi tillsammans med Great Group tagit fram en utbildning som vi kallar ”Hållbara affärer” och riktar sig till dig som säljare med behov av att stärka dig inom området. Läs mer om utbildningen och om vännerna på Great Group direkt på deras hemsida.

Identx – kan det här med varumärken och PR

Vännerna på Identx känner vi väl både genom gemensamma kundprojekt och vår undersökning ”Hållbara insikter” som vi nu genomfört två gånger. Undersökningen gör nedslag i östgötarnas inställning till och kunskap om hållbarhet. Läs gärna mer här

Tillsammans med Identx erbjuder vi bland annat en hållbarhetspejling som innebär att kunden får en nulägesanalys kring hållbart företaget uppfattas både intern och externt.

Identx är extremt vassa på strategiska varumärkesfrågor och PR, vi kopplar gärna ihop dig med rätt person där, men du kan också läsa mer på deras hemsida

Implema – affärssystem och digitalisering

Ett relativt nytt samarbete är det vi har med våra vänner på Implema. Här har vi verkligen hittat en partner som ligger i framkant inom den digitala världen och som också brinner för att jobba i nära kundrelationer för att skapa förändring och ett hållbara affärer. Både vi och Implema ser ett stort ökat intresse för att hitta smarta nya sätt att följa upp data och mäta utifrån ett hållbarhetsperspektiv och det är just här våra olika kompetenser kompletterar varandra som bäst.

Tillsammans med Implema vill vi hitta de absolut bästa lösningarna för kundernas insamling och analys av hållbarhetsdata. Med Implemas över 20-åriga erfarenhet av digitalisering och affärssystem känns det fantastiskt att ha hittat en gemensam utgångspunkt för att göra skillnad. Läs gärna mer om Implemas resa och erbjudanden på deras hemsida.

NXT Learning – digital utbildning utan krångel

Vi är glada för samarbetet med NXT Learning som innebär att vi får möjlighet att vara med och bygga upp deras utbildningar inom våra kompetensområden miljö och hållbarhet. Vi säkerställer att utbildningarna håller hög kvalité, ligger i framkant och följer gällande lagar och förordningar.

NXT Learning är ett nytt erbjudande på den svenska marknaden för att lösa företagens utbildningsbehov utan krångel. De brinner för att skapa bra digitala kurser med pedagogiskt upplägg som ger deltagarna ökad kunskap och ökat engagemang. På NXT Learnings hemsida kan du läsa mer om dem och förstås även hitta mer information om vår miljöutbildning direkt här.

Östergötlands Stadsmission – för ett medmänskligare samhälle

Vi är så glada över vårt samarbete med Östergötlands Stadsmission där vi konkret kan omsätta vår kompetens inom miljö och hållbarhet för att stötta deras viktiga arbete. Vi har tillsammans tagit fram en miljöpolicy och jobbar kontinuerligt inom hållbarhetsområdet framför allt inom miljö. Vi kan lära av varandra och bidra på ett bra sätt då vi får ta del av Stadsmissionens stora nätverk och deras långa erfarenhet inom social hållbarhet.

Östergötlands Stadsmission är en central aktör i Östergötland som varje dag arbetar för att skapa ett bättre samhälle för de som behöver det mest. De har skapat en plattform med stort förtroende både inom det offentliga och näringslivet. Vill du komma i kontakt med verksamheten gör du den enkelt via deras hemsida

Paragera – utvecklar framtidens ledare

Hållbarhet och ledarskap hänger tätt samman. Ska vi lyckas med en förflyttning mot en hållbar framtid är det avgörande att det finns en förståelse och ett engagemang bland de som leder verksamheten. Vi vill bidra till att stärka denna viktiga grupp och är så glada över att nu inlett ett samarbete med Paragara.

Vännerna på Paragera är oerhört vassa på ledarskapsutveckling och jobbar också med HR-stöd och rekrytering. Vill du komma i kontakt med någon där är det enkelt att hitta rätt via deras hemsida.

Prodelox – hållbar produktutveckling

Prodelox och Envima hittade varandra för flera år sedan när vi tillsammans började prata hållbarhet i produktutvecklingsfasen. Här fann vi snabbt en partner som delar våra värderingar som verkligen brinner för att kombinera sitt kunnande inom teknik för att driva utvecklingen av nya, smarta lösningar som bidrar till en hållbar framtid.

Tillsammans med Prodelox erbjuder vi bland annat workshops på temat Hur framtidssäkrar ni ert företag? där vi ser över kundens hållbarhetsarbete för att utveckla och framtidssäkra verksamheten.

Vill du komma i kontakt med någon av alla trevliga och kompetenta kollegor på Prodelox hittar du dem enkelt via deras hemsida