VÄLKOMMEN SULTAN!


Idag har vi det stora nöjet att kunna presentera vår nya efterlängtade kollega, Sultan Ahmed!

Såklart vill vi alla lära känna honom lite bättre, så vi passade på att ställa några frågor:

Välkommen Sultan! Vill du börja med att berätta lite om dig själv?

Jo! Jag heter Sultan Ahmed, och jag har mitt ursprung i både Örebro och Bagdad. Hållbarhet är ett intresse jag haft sedan långt tillbaka, först från när jag var yngre och engagerade mig i Greenpeace. Mina intressen sträcker sig över allt som befinner sig i intersektionen mellan stad, människa och hållbarhet, och jag vill jobba mot att skapa morgondagens hållbara städer. Sedan gillar (älskar) jag fotboll, kampsport, musik och att ta gott kaffe på trevliga fik!

Vad gjorde du innan du började på Envima?
Jag har jobbat med hållbarhetsfrågor i byggbranschen efter att ha tagit examen i byggteknik från Örebro universitet 2017. Tre år därefter flyttade jag till Barcelona för att plugga på magisternivå, och det blev två utbildningar – en i integrerad arkitektonisk design, och en annan i tvärvetenskaplig hållbarhetsteori.

Vad kommer du att göra på Envima?
Till en början vill jag underlätta vardagen för mina kollegor, sedan vill jag syssla med frågor som rör social hållbarhet, industriell ekologi, certifieringssystem för arkitektur på olika skalor… ja, det roliga med att jobba på ett företag som Envima är att en har flera möjligheter. Framförallt vill jag bidra till något gott, sen exakt hur det blir får förbli lite öppnare!

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete på Envima?
Jag ser fram emot att jobba med detta gäng som har lämnat ett jättebra första intryck, och sedan vill jag fortsätta utvecklas i min roll och kompetens och se vad mitt nya liv i Stockholm har att erbjuda.