VÄLKOMMEN EMANUEL


Idag vill vi välkomna Emanuel som det nyaste tillskottet i vårt härliga team!

Hej Emanuel, vill du börja med att berätta lite om dig själv?

Jag bor med min familj utanför Norrköping. Fritiden består till stor del av mina barns fritidsaktiviteter och träning för egen del. När vi får möjlighet försöker vi komma ut i skogen på olika sätt, med eller utan vår husvagn. Det finns många fina naturreservat och vandringsleder i Östergötland. Att uppleva dem och laga mat ute är livskvalité.

Vad gjorde du innan du började på Envima?

Senast kommer jag från E.ON där jag arbetade med både miljö och arbetsmiljö, med tyngdpunkt på arbetsmiljö. Jag hade ett särskilt fokus på IT-system, ledningssystem, mätetal och uppföljning i min dåvarande roll.

Vad kommer du att göra på Envima?

Jag kommer att göra intern- och externrevisioner, hålla utbildningar och stötta företag i deras miljö- och hållbarhetsarbete. Det är inte alltid man tänker på det, men en stor del av hållbarhetsarbetet handlar om arbetsmiljö.

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete på Envima?

Jag ser fram emot att få möta många nya personer i olika företag, branscher och roller. Jag ser också fram emot att både får dela med mig av min kunskap och lära mig av andra genom bland annat utbildningar och workshops.