VÄLKOMMEN ELLEN!


Ellen

Idag vill vi hälsa vår nya medarbetare Ellen varmt välkommen till oss på Envima! Ellen sitter på vårt kontor i Linköping. 

Välkommen Ellen! Vill du börja med att berätta lite om dig själv?

Självklart! Jag kommer ursprungligen från Stockholm men flyttade till Linköping 2010 för att studera och blev kvar efter examen. På min fritid umgås jag med min sambo, familj och vänner, lagar mat, tränar och går/ser gärna på idrott, helst hockey och simning.

Vad gjorde du innan du började på Envima?

Jag studerade civilingenjörsutbildningen Teknisk Biologi på Linköpings Universitet fram till 2017 och har därefter jobbat på Tekniska verken, Arla Foods och nu senast på Saab som kvalitetsingenjör. Vid sidan om mitt arbete har jag läst kurser inom miljöteknik och hållbar utveckling.

Vad kommer du att göra på Envima?

Jag kommer att arbeta med flera olika områden men till en början kommer jag främst att arbeta med livscykelanalyser och EPDer.

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete på Envima?

Förutom att få lära känna mina nya kollegor så ser jag fram emot att få utvecklas som miljö- och hållbarhetskonsult och att få bidra till en hållbarare framtid.

Vill du kontakta Ellen hittar du hennes kontaktuppgifter här