Välkommen Ann!


Idag har vi det största nöjet att välkomna Ann som ny medarbetare hos oss på Envima!
Här kan du lära känna henne lite bättre.

Hej Ann, vill du börja med att berätta lite om dig själv?

Jag är uppvuxen på en gård i Småland och flyttade till Linköping 1995 då jag påbörjade en anställning här och jag trivs så bra i Östergötland att jag blivit kvar. Har alltid valt att bo med naturen inpå husknuten för detta ger mig energi och återhämtning. Jag tycker om att använda det naturen ger som svamp, bär och frukter för att sedan göra egen sylt, saft mm och ”fylla frysen” inför vintern. Jag tycker också om att träna och umgås med familj och vänner. Jag har två söner på 20 och 21 år där den yngsta flyttade hemifrån efter sommaren så nu har en ny fas i livet påbörjats som jag med tillförsikt ser fram emot.

Vad gjorde du innan du började på Envima?

Jag har arbetat inom fordonsbranschen, energibolag och livsmedelsindustrin. Närmast kommer jag från Engströms Bil och innan dess arbetade jag på Tekniska Verken och Esca Food Solutions (producerade bland annat hamburgare till McDonald´s). Kärnan i mina roller har alltid varit att arbeta med kvalitet, miljö/hållbarhet och arbetsmiljö utifrån bland annat gällande bransch- och ISO standarder.

Vad kommer du att göra på Envima?

Jag kommer att arbeta inom flera olika områden utifrån min breda kompetens och erfarenhet av olika branscher. Till att börja med kommer jag att stötta företag med att utföra internrevisioner, göra riskbedömningar på kemikalier och bidra med att vidareutveckla systematiskt kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete på Envima?

Jag ser fram emot att få hjälpa företag på deras hållbarhetsresa var de än befinner sig för det är fortfarande lika intressant och inspirerande att arbeta med dessa frågor och följa med utvecklingen i samhället i stort och på företag mot en hållbar framtid!