TVÅ NYA VIMOR – VÄLKOMMEN JOAKIM!


Jocke

Idag vill vi hälsa inte mindre än 2 nya kollegor välkomna till Envima gänget! Emelie som sitter på Stockholmskontoret och Joakim på Linköpingskontoret som båda två nyligen börjat jobba hos oss.

Här nedan kan du läsa en intervju med Joakim. Kolla även in vår intervju med Emelie.

Välkommen Joakim! Vill du börja med att berätta lite om dig själv?

Absolut! Joakim heter jag och är uppvuxen i Linköping där jag idag också bor tillsammans med sambo och son. Min fritid består för stunden till största del av att umgås med vår 10 veckor gamla son. Annars träffar jag gärna vänner och familj, går på konsert eller varför inte idrottsevenemang.

Vad gjorde du innan du började på Envima?

Efter att jag tog min miljövetarexamen har jag hunnit med att jobba som miljö- och hälsoskyddsinspektör på Tranås och Linköpings kommun och nu sist innan jag började här på Envima var jag uthyrd som miljökoordinator till SAAB Dynamics.

Vad kommer du att göra på Envima?

På Envima kommer jag att arbeta med en del olika saker. Periodiska besiktningar, riskbedömningar, vara uthyrd som miljösamordnare, skriva MKB:er för att nämna några.

Vad ser du mest fram emot i ditt arbete på Envima?

Det jag ser mest fram emot är att lära känna alla nya kollegor och att tillsammans med dom fortsätta utvecklas och att hjälpa våra kunder att skapa hållbara affärer.

Ni kommer få se mer av Emelie och Joakim, de kommer bland annat ta över Envimas Instagram under var sin vecka inom kort. Så se till att följa oss där: www.instagram.com/envimaab