Våra samarbetspartners

Vi brinner för hållbara samarbeten och väljer varsamt ut de företag och organisationer vi samarbetar med. 

Tror du att vi skulle samarbeta bra ihop? 

Kontakta: Anna Axelsson,  

 

Här kan du läsa om våra samarbetspartners: 

Linköpings Stadsmission jobbar för att hjälpa och stödja människor i utsatta situationer genom boendestöd, samtal, arbetsintegration m.m. 

Envima är partnerföretag till Linköpings Stadsmission och vi tillhandahåller vår kompetens inom miljö- och hållbarhetsområdet för att stötta organisationen på ett långsiktigt och strategiskt sätt. Med vårt samarbete hoppas vi kunna engagera fler till att fokusera på sitt hållbarhetsarbete. 

Identx är en strategisk PR- och varumärkesbyrå. 

Vi har tillsammans med Identx lanserat undersökningen "Hållbara insikter 2020" som visar östgötarnas inställning till och kunskaper om hållbarhet, läs mer här: https://www.hållbarainsikter.se/ 

Tillsammans med Identx erbjuder vi hållbarhetspejling som omfattar intervjuer (av utvalda kollegor, kunder, samarbetspartners), sammanfattning, analys och rekommendationer samt redovisning av framtagen rapport. 

Prodelox är en komplett produktutvecklingsbyrå som arbetar med att utveckla morgondagens produkter. 

Tillsammans med Prodelox erbjuder vi bland annat workshops på temat "Hur framtidssäkrar ni ert företag?" där vi ser över kundens hållbarhetsarbete för att utveckla och framtidssäkra verksamheten. Läs mer om upplägget här: https://envima.se/files/files/Workshop%20erbjudande%20-%20210120.pdf 

Envimas Linköpingskontor är beläget i Cleantech Park som du hittar bakom järnvägsstationen i Linköping. I Cleantech Park huserar bland annat Cleantech Östergötland som är en affärsorienterad samverkansarena för Fjärde Storstadsregionens verksamheter inom miljöteknik. Cleantech Östergötland ska samla och främja regionens affärs- och utvecklingsmöjligheter inom området och synliggöra regionala kompetenser och tillämpningar.