Nu söker vi 2 nya kollegor!

 

Vår vision är lika enkel som självklar – en hållbar framtid. Vi är ett härligt gäng miljö- och hållbarhetskonsulter med stort engagemang som sedan 2001 skapat hållbara affärer tillsammans med våra kunder. Vi är det personliga och hängivna konsultföretaget där du har stora möjligheter både att få spännande uppdrag och ingå i ett team med kompetenta kollegor som alla är med och bidrar till Envimas utveckling. I år firar vi 20-årsjubileum och kraftsamlar inför framtiden genom att utöka vårt team och få med fler medarbetare på vår tillväxtresa! Vi söker nu 2 nya kollegor som kan börja hos oss snarast!

VÅRT ERBJUDANDE

Vi kan erbjuda en arbetsplats med engagerade kollegor, spännande kunduppdrag och en stark gemenskap. För att möta våra kunders behov och framtidens utmaningar, utvecklar vi ständigt nya produkter och tjänster. Som konsult på Envima kan vi utlova ett intressant, stimulerande och självständigt arbete i en växande organisation med stora möjligheter att påverka både din egen och Envimas utveckling. Vi arbetar ständigt med kompetensöverföring mellan kollegor och ser det som en naturlig del av utvecklingen både för företag och medarbetare.

För oss är olika bakgrunder och kompletterande erfarenheter viktigt och vi arbetar aktivt för att nå en större mångfald i vår organisation. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös lagspelare som är nyfiken och ständigt vill lära dig nytt. Du är driven, flexibel och snabblärd, gillar kundrelationer och har en förmåga att sätta dig in kunders behov.

ROLLEN SOM MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKONSULT PÅ ENVIMA

Rollen innebär arbetsuppgifter såsom genomförande av kunduppdrag, projektledning och projektarbete, produkt/tjänsteutveckling, men också försäljning och uppsökande arbete mot nya kunder. Utifrån kundens behov och uppdragets karaktär arbetar du ensam eller i sammansatt team med andra kollegor. Vi bistår våra kunder både med spetskompetens inom t ex miljö och arbetsmiljö, kemikaliearbete, kvalitet, juridik, revision och mer kontinuerligt stöd där vi jobbar nära våra kunder i det dagliga breda miljö- och hållbarhetsarbetet. Vissa uppdrag genomförs hos kund och andra på distans. Kunduppdragen kan t ex bestå i att jobba med tillståndsprövningar, klimatarbete, stötta vid uppbyggnad och drivandet av miljöledningssystem, genomföra miljörevisioner och periodiska undersökningar, ta fram miljörapporter och genomföra beräkningar av olika slag kopplat till livscykelanalyser och miljövarudeklarationer, göra riskbedömningar i kemikaliehanteringssystem och hålla i utbildningar.

VI SÖKER DIG!

Erfarenhet inom miljö- och hållbarhetsområdet och från konsultbranschen är mycket meriterande men inget krav, även nyutexaminerade personer är av intresse. För oss är rätt personlighet avgörande. Du har relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet, med inriktning mot miljö eller hållbar utveckling och har kanske jobbat som miljösamordnare, miljörevisor eller miljö- och hälsoskyddsinspektör. Du kan t ex ha jobbat med ledningssystem, miljökonsekvensbeskrivningar, livscykelanalyser, miljödeklarationer, riskbedömningar, kvalitet- och arbetsmiljöfrågor, kemikaliehantering eller avfallsfrågor.

God vana att hantera word, excel och powerpoint är en förutsättning i rollen, erfarenhet av beräkningsprogram (t ex Simapro) och kemikaliehanteringssystem är meriterande. Du behöver ha lätt att kommunicera och uttrycka dig och goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

VILLKOR FÖR TJÄNSTERNA

Tjänsterna är heltid och vi söker nu kollegor både till kontoret i Stockholm och i Linköping. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

För frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Anna Axelsson, VD

Vi kommer att ta del av ansökningar och genomföra intervjuer löpande så ansök redan idag, men senast 10 november. Skicka ansökan i form av CV och ett personligt brev till