Notice: Undefined variable: showmenu in /var/www/vhosts/envima.se/httpdocs/inc/top.inc.php on line 17

Vi inleder hållbart samarbete med Prodelox

2020-06-12

Vi har inlett ett hållbart samarbete med Prodelox! Vårt samarbete syftar till att främja morgondagens produktutveckling. Med vår kombinerade expertis stöttar vi kunder som vill utveckla nya produkter och tjänster utifrån ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Vår uppfattning är att hållbarhetsfrågan berör alla och att man tjänar på att inkludera hållbarhetsperspektivet tidigt i utvecklingsprocessen!

Samarbetet med Envima gör det möjligt för oss att addera ytterligare ett verktyg i vårt
arbete med att utveckla framtidssäkra produkter. Vi, våra kunder och samhället står inför stora globala utmaningar. Det har aldrig varit så viktigt som nu att tidigt få med sig hållbarhetsstrategin i utvecklingsarbetet.
- Robert Armerö, VD på Prodelox.

Vi är mycket glada över samarbetet med Prodelox som gör att vi kan inkludera en
hållbarhetsstrategi tidigt i utvecklingsarbetet. Att redan i utvecklingsfasen beakta de 17 globala hållbarhetsmålen gör att man har stor möjlighet att påverka den framtida livscykeln och därmed bidra till hållbar utveckling.
- Anders Johansson, VD på Envima

Att vara trovärdig och transparent i sitt hållbarhetsarbete har aldrig varit viktigare. Flera studier visar på att företag som arbetar aktivt med hållbarhet är mer lönsamma. Fler och fler företag påtalar också att deras hållbarhetsarbete lett till ökad affärsnytta i form av ett starkare varumärke, högre trovärdighet, ökad vinst och nöjdare kunder.

Klicka här för att läsa fullständig pressrelease

MenyFler nyheter