Prova-på-träff i vårt miljö och hållbarhetsnätverk 13 september

2021-06-15

4 gånger om året bjuder vi in till erfarenhetsutbyte, kunskapshöjande och inspirerande träffar i vårt uppskattade nätverk. Deltagarna kommer från vitt skilda branscher men är alla engagerade och drivande inom miljö- och hållbarhetsarbetet i sina respektive företag. Här diskuterar vi aktuella frågor och utbyter erfarenheten under diverse olika teman.

Första träffen efter sommaren den 13 september öppnar vi upp för dig som är nyfiken och vill veta mer. Du gästar nätverket utan avgift och tar sedan ställning till om du vill fortsätta.

Träffen kommer handla om ”hållbarhet som en konkurrensfördel” och leds av Envimas hållbarhetskonsulter Lina Helmersson och Cecilia Larsson. De kommer bland annat ta upp och diskutera hållbarhetsredovisningar, kommunikation och arbetsgivarmärke kopplat till hållbarhet, det strategiska hållbarhetsarbetet, vad green hushing och green washing kan innebära och även presentera hur konsumenter vi har ställt frågor till ser på företagens hållbarhetsarbete. Det blir tillfälle att diskutera både i mindre och större grupper.

Vill du veta mer eller anmäla dig kontakta nätverksansvariga Anna Lindroth

 

MenyFler nyheter