Hållbarhetsworkshop med våra kunder

2018-10-12

Igår bjöd Envima in några av våra närmaste kunder till workshop för att diskutera hållbarhet med fokus på affärsnyttan. Under workshopen pratade vi om affärsnyttan med hållbarhetsstrategier, vilka hållbarhetsfrågor som är viktiga för er som kunder och hur vi på Envima kan hjälpa er på ett mer hållbart sätt.

Mötet var en del i Envimas intressentdialog, som vi skapar på olika sätt med våra intressentgrupper för att få den viktiga input och dialog som vi behöver för att utveckla vår verksamhet hållbart och i rätt riktning. Vi är ju intresserade av alla era verksamheter och tror på att vi kan skapa hållbara affärer tillsammans!

Dagen blev ett spännande möte för många av oss, både genom nya eller mer personliga kontakter mellan olika företag, och genom givande diskussioner och gemensamma insikter. Vi konstaterade t.ex. att behovet av förståelse och kompetens, driv från ledningsgrupper och individers engagemang är avgörande för att driva hållbarhetsarbetet framåt. En lärdom från dagen var också att det är otroligt nyttigt och viktigt att få träffas och nätverka och diskutera hållbarhetsfrågor i olika former och fokus.

Vi tackar alla er som bidrog med er tid och ert engagemang! Det är så givande att få utbyta tankar och erfarenheter med er och förhoppningsvis fick även ni en del nya insikter och perspektiv med er hem.

MenyFler nyheter