• HEJ JACOB!

  Vi har en nyanställd hos oss på Envima! Jacob Axell började hos oss i början på maj. Vi har ställt honom lite frågor för att lära känna honom bättre.

  🔹Hej Jacob, vill du börja med att berätta lite om dig själv?

  Jag är en kreativ person med ett stort miljöintresse och musikintresse. Stora fritidsintressen jag har är musik, styrketräning och friluftsliv. På fritiden spelar jag bland annat i ett band och gör musik där mitt huvudinstrument är trummor. Jag älskar också att vara ute i naturen och vandra.

  🔹Vad gjorde du innan du började på Envima?

  Innan jag började på Envima så jobbade jag som miljöskyddsinspektör på Linköpings kommun där jag arbetade med tillsynsärenden inom hälsoskyddsområdet. Jag har även en akademisk bakgrund inom miljövetenskap där jag studerade i 5 år vid Linköpings universitet. Inom miljöområdet har jag både en kandidat- och masterexamen.

  🔹Vad kommer du att göra på Envima?

  Just nu kommer jag främst jobba med att hjälpa verksamheter med sina tillståndsansökningar vilket främst involverar framtagande av miljökonsekvensbeskrivningar och tekniska beskrivningar.

  🔹Vad ser du mest fram emot i ditt arbete på Envima?

  Det jag främst ser fram emot är att arbeta i olika spännande projekt med härliga kollegor där jag tydligt ser att det arbete jag gör faktiskt gör skillnad på riktigt och att jag får arbeta inom ett område som jag brinner för.

FLER NYHETER