Kalendarium

2018

måndag
19
februari

Miljönätverksträff Mälardalen

Den 19:e februari kl. 09.00-13.00 på Envimas kontor på Tullvaktsvägen 2, 115 56 Stockholm. Temat för träffen är kemikaliehantering och kemikalielagstiftning. Vi kommer bl.a. att ha ett diskussionsforum där deltagarna får utbyta erfarenheter med varandra och diskutera hur de hanterar kemikalier i deras verksamheter. Envimas miljöjurist Göran Sjöblom kommer också att gå igenom kemikalielagstiftningen utifrån vilka hanteringskrav som finns i lagstiftningen och hur risker ska hanteras.

Är du intresserad av att gå med i Envimas Miljö- och hållbarhetsnätverk i Mälardalen? Hör av dig till Petra Mattsson, petra.mattsson@envima.se

torsdag
1
mars

Frukostseminarium om hållbarhetsredovisning.

Seminariet riktar sig till er som vill lära er om grunderna i hållbarhetsredovisning och hur ni kan lägga upp arbetet på ett bra sätt. Så boka in datumet redan nu!

Mer information kommer, men har du frågor redan nu kan du kontakta Lina Helmersson, 070 - 624 74 65, lina.helmersson@envima.se

onsdag
14
mars

Miljönätverksträff Östergötland

Kl 12- 16 (vi börjar med lunch) träffas Envimas miljönätverk Östergötland på Hardford i Linköping där vi bland annat får en rundvandring och presentation av Hardfords miljöarbete.

Är du intresserad av att gå med i Envimas miljönätverk Östergötland?
Hör av dig till Anna Lindroth, anna.lindroth@envima.se