Så roligt att du hittat till vår rekryteringssida! Här hittar du aktuella tjänster som vi söker och är det inte någon tjänst ute som passar dig är då alltid välkommen att höra av dig till vår vd Anna på anna.axelsson@envima.se och berätta varför just DU är rätt för oss!

ENVIMA SÖKER MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKONSULTER MED BREDD

Vår vision är lika enkel som självklar – en hållbar framtid. Vi är ett härligt gäng miljö- och hållbarhetskonsulter med stort engagemang som sedan 2001 jobbat för att skapa hållbara affärer tillsammans med våra kunder. Vi är det personliga och hängivna konsultföretaget där du har stora möjligheter både att få spännande uppdrag och ingå i ett team med kompetenta kollegor som alla är med och bidrar till Envimas utveckling. Med ökad efterfrågan av våra tjänster och egna tillväxtambitioner söker vi nu kollegor som kan bidra till vår fortsatta resa.  

VI SÖKER DIG!

Nu behöver vi stärka upp vårt team med dig som har några års erfarenhet av jobb inom miljö- och hållbarhetsområdet. Har du dessutom erfarenhet från konsultbranschen är det meriterande men inget krav. För oss är rätt personlighet avgörande. Du har relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet, med inriktning mot miljö eller hållbar utveckling. 

God vana att hantera word, excel och powerpoint är en förutsättning i rollen, erfarenhet av beräkningsprogram (t ex Simapro) och kemikaliehanteringssystem är meriterande. Du behöver ha lätt att kommunicera och uttrycka dig och goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

ROLLEN SOM MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKONSULT PÅ ENVIMA

Rollen innebär arbetsuppgifter såsom genomförande av kunduppdrag, projektledning och projektarbete, produkt/tjänsteutveckling, men också försäljning och uppsökande arbete mot nya kunder. Utifrån kundens behov och uppdragets karaktär arbetar du ensam eller i sammansatt team med andra kollegor. Vi bistår våra kunder både med spetskompetens inom t ex miljö, socialt och organisatoriskt arbetsmiljöarbete, kemikaliearbete, kvalitet, juridik, revision och mer kontinuerligt stöd där vi jobbar nära våra kunder i det dagliga breda miljö- och hållbarhetsarbetet och även mer strategiskt hållbarhetsarbete. Vissa uppdrag genomförs hos kund och andra på distans. Kunduppdragen kan t ex bestå i att jobba med tillståndsprövningar, klimatarbete, stötta vid uppbyggnad och drivandet av miljöledningssystem, genomföra miljörevisioner och periodiska undersökningar, ta fram miljörapporter och genomföra beräkningar av olika slag kopplat till livscykelanalyser och miljövarudeklarationer, stötta våra kunder i strategiskt hållbarhetsarbete, processleda arbetet med att ta fram hållbarhetsredovisningar, göra riskbedömningar i kemikaliehanteringssystem och hålla i utbildningar.

BLI EN DEL AV OSS

Vi kan erbjuda en arbetsplats med engagerade kollegor, spännande kunduppdrag och en stark gemenskap. För att möta våra kunders behov och framtidens utmaningar, utvecklar vi ständigt nya produkter och tjänster. Som konsult hos oss kan vi utlova ett intressant, stimulerande och flexibelt arbete i en växande organisation med stora möjligheter att påverka både din egen och Envimas utveckling. Vi arbetar ständigt med kompetensöverföring mellan kollegor och ser det som en naturlig del av utvecklingen både för företag och medarbetare. 

Externa uppdrag genomförs ofta självständigt men även i gemensamma projektgrupper där flera kollegor och andra konsulter kan ingå

För oss är medarbetarskapet viktigt och vi lägger stor kraft vid att skapa en miljö som är inkluderande och bygger på tillit och prestigelöshet. Likaså arbetar vi aktivt för att nå en större mångfald i vår organisation då vi vet att olika bakgrunder och kompletterande erfarenheter bygger ett starkare team.

För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös lagspelare som är nyfiken och ständigt vill lära dig nytt. Du är driven, flexibel och snabblärd, gillar kundrelationer, trivs i rollen som projektledare och har en förmåga att sätta dig in kunders behov. 

VILLKOR FÖR TJÄNSTERNA

Tjänsten är heltid och vi söker nu kollegor både till kontoret i Stockholm och i Linköping. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning. 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

För frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Anna Axelsson, VD anna.axelsson@envima.se

Skicka gärna in din ansökan redan i dag men senast 15 augusti. Under juli kommer vi som de flesta andra vara sommarlediga men vi tar upp arbetet igen i augusti. Skicka ansökan i form av CV och ett personligt brev till minframtid@envima.se